Uudet hirsirakennukset

HIRSITYÖ HEIKKILÄ OY

Johannes Heikkilä
p. 040-5583744
johannes.heikkila@hirsityoheikkila.fi

www.hirsityoheikkila.fi

Karstula/ Keski-Suomi

Luomme puusta taloja, tiloja, taidetta ja arkkitehtuuria sekä saunoja, joiden rakenteet ja estetiikka kestävät aikaa. Käsissämme puu taipuu siihen, mihin sen suunnittelupöydällä toivotaan taipuvan.

Savusaunan juuret ovat Suomessa syvällä. Jo Kalevalassa savusauna kuvattiin ihmisen voimanlähteeksi ja parannuskeinoksi. Aidon savusaunan hämärä valo, tuoksut, hiljaisuus ja seuraavan aamun jälkilämpö ovat taianomaisia. Kun yhdistetään elämäntyönsä savusaunan parissa tehneen arkkitehti Risto Vuolle-Apialan suunnittelutyö ja Hirsityö Heikkilän puurakentamisen ammattitaito on lopputuloksena savusauna, jota ei muualla maailmassa valmisteta – perinnesavusauna, jossa saunominen on aito ja alkuperäinen kokemus.

”Hirsityö Heikkilälle suunnittelemani savusaunamalliston lähtökohta on perinteinen suomalainen savusauna ja mahdollisimman autenttinen savusaunakokemus”

Risto Vuolle-Apiala, Arkkitehti SAFA


 

LINTUKORPI OY

Janne Lintukorpi
p. 040-5949300

www.lintukorpi.com

Turku/ Varsinais-Suomi

Lintukorpi Oy on viiden miehen työryhmä, joka toteuttaa asiakkaan toivomukset viimeistä piirtoa myöten. Toteutamme uudiskohteisiin vanhoilla menetelmillä entisajan tunnelmaan esim. muhkuraiset linnanholviseinät, käsin höylätyt lankkukatot ja lattiat, käsin piilutut panelit saunaan tai vaikka lämmitetty tiikkilattia kosteisiin tiloihin. Myös kokonaan käsinveistetty hirsimökki kirveellä piilutuilla seinillä on mahdollinen. Jos haluat toteuttaa koko uudiskohteen ekologisilla materiaaleilla ja perinteisillä menetelmillä, niin me olemme yhteistyökumpaninne.


 

Tmi TONI KIRVES

p. 050-3674979
tonikirves@gmail.com


Rantasalmi/ Etelä-Savo

Hirsitöitä: saunat, aitat ym. Piilutusta kirveellä tai koneella, pienehköt kengitystyöt ja erilaiset rakennustyöt.