Hirsirakentajat ja -kehikoiden siirtäjät sekä kengittäjät

HIRSIVEISTO HÄRMÄ

Otto Härmä
p. 050-3495976
www.hirsiveistoharma.fi

Valkeala/ Kymenlaakso
 

Hirsiveisto Härmä on erikoistunut vanhojen puu- ja hirsirakennusten ja -rakenteiden vaativiin korjaustöihin. Vauriokartoitukset, kengitykset, nostot, tuennat, oikaisut ja siirrot hoituvat vankalla ammattitaidolla. Perustus- ja kivijalkatyöt tehdään samalla sekä myös muut perinnekirvesmiestyöt niin ulkona kuin sisällä.

Yrittäjä Otto Härmällä on yli 15 vuoden monipuolinen ammattityökokemus rakennusalalta, hirsirakentamisesta ja perinnetimpurityöstä. 
Toiminta-alueemme koko maa, painottuen eteläiseen Suomeen.

*******************************************************

LAURI KINNUNEN

p. 041-5454227
kinnunen.lauritapio@gmail.com

Järvenpää/ Uusimaa
 

Olen työskennellyt perinteisten hirsitalojen parissa jo viidentoista vuoden ajan. Lukuisat hirrenvaihdot ovat tuoneet minulle vankan ammattitaidon. Myös kokonaisten hirsirakennusten siirrot sekä käsinveistetyt uudet hirsirakennukset kuuluvat osaamisalueeseeni. Hirrenveistoon vaadittavan ammattitaidon hankin ammattikoulutuksessa. Hirsitöiden lisäksi teen myös kirvesmiehen töitä. 

*******************************************************

RAKENNUSRESTAUROINTI K. KLEMOLA

Kalle Klemola
p. 0400-652293
www.rakres.fi

Pälkäne/ Pirkanmaa

Suoritamme päätyönä rakennuksien käytännön korjaustöitä. Korjaustyöt suoritetaan perinteisiä menetelmiä kunnioittaen. Restaurointityöt voidaan asiakkaan toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan suorittaa pidemmällä aikavälillä, vähän kerrassaan. Yritys on toiminut vuodesta 2007 alkaen.Tänä aikana olemme suorittaneet töitä yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Restaurointi- ja korjaustöissä pyritään kunnioittamaan rakennushistoriallisia arvoja ja löytämään asiakkaalle ja kohteelle sopivin ratkaisu.

*******************************************************

RESTART RAKENNUSRESTAUROINTI

Karoliina Hytönen
p. 044-5261601
karoliina.hytonen@restart.fi

www.restart.fi

Turku/ Varsinais-Suomi

Teemme hirsikorjauksia aina  pienten aittojen kengityksistä, suurten kartanoiden laajoihin hirsikorjauksiin. Käytämme kunnostuksessa parhaiten aikaa kestäviä, perinteisiä materiaaleja, kuten vanhaa hyväkuntoista hirttä, tuohta ja pellavarivettä. Teemme korjaukset vanhan mallin mukaan.KAIKKEA IÄKÄSTÄ EI TARVITSE UUSIA. - VANHAT TALOT ON TEHTY KUNNOSTETTAVIKSI.

 

 

*******************************************************

RAKENNUS- JA RESTAUROINTILIIKE HIRREST

Janne Aikonen
p. 044-9700432
www.hirrest.fi

Pori/ Satakunta ja Pirkanmaa

Olemme rakennus- ja restaurointipalveluja tarjoava yritys. Arvoihimme kuuluu rakennuskulttuuriperinnön säilyttäminen ja laadukas ja kestävä toteutus.  Erityisosaamistamme on perinne- ja hirsirakentaminen sekä siirrettävien vanhojen hirsirakennusten rakennustyöt. Toimimme Satakunnan alueella, mutta teemme urakointia myös muualle Suomeen.