Puusepäntyöt

NELJÄ SEPPÄÄ®

 

Annina ja Mathias Roschier-Holmberg
p. 044-0204 710

info@neljaseppaa.fi
www.neljaseppaa.fi

 

NELJÄ SEPPÄÄ® -keittiön Showroom on Domus Classican myymälässä osoitteessa Erottajankatu 11 (Helsinki) - tervetuloa tutustumaan!
 

Perinteiseen arkkitehtuuriin sopivat keittiö- ja kalustekokonaisuudet nykyaikaisilla teknisillä ratkaisuilla varmistavat, että Neljä Seppää® on valintana pitkäikäinen ja vastaa tuotelaadultaan vaativintakin tarvetta. Kalusteissa ei käytetä lainkaan lastulevyä eli ns. kalustelevyä. Runkojen sisäosien materiaalina käytämme kotimaista oksatonta koivua.


 

 

RESTAURANTTI

Antti Ahopelto
p. 040-7391739
antti@restaurantti.fi


www.restaurantti.fi

Kuru/ Pirkanmaa

Restaurantti-yritys on ehtinyt jo ikään, johon kahden käden sormet eivät riitä sitä enää laskemaan, siitäkin huolimatta että tällä puusepällä on jopa kaikki sormet tallella!
Toimin pääsääntöisesti Tampereen ja sen lähikuntien alueella. Mutta tarvittaessa sopimuksen mukaan kauempanakin.

Toimialoihini kaikenikäisten rakennuksien parissa kuuluvat esimerkiksi:
-Puusepäntyöt
-Rakennusten restaurointityöt
-Tapetoinnit
-Maalaustyöt
-Listoitukset
-Kalusteasennukset
-Kaikenlaiset rakennusten viimeistelytyöt
-Ikkunaentisöinnit
-Ovientisöinnit
-Huonekaluentisöinnit


 

PUUSEPÄNLIIKE PUUNEUVOS

 

Markus Mattila
p. 040-5162109

markus.mattila@puuneuvos.fi
www.puuneuvos.fi


Urjala/ Pirkanmaa
 

Puuneuvos on Urjalassa Etelä-Pirkanmaalla vuodesta 2007 lähtien toiminut tilauspuusepänliike. Päätuotteitamme ovat puiset keittiökalusteet, puiset perinneikkunat, puuovet sekä mittatilaushuonekalut. Myös puisten perinneikkunoiden kunnostus ja korjaus kuuluu toimenkuvamme ytimeen. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset henkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin.


 

PUUSEPÄNLIIKE HANNES OY

 

Hannes Vähäsöyrinki
p. 0500-895510

info@puusepanliikehannes.fi

www.puusepanliikehannes.fi


Tuulos/ Kanta-Häme

Valmistamme perinneikkunoita ja -ovia vahvalla ammattitaidolla. Kaikki tuotteemme suunnitellaan aina mittojen mukaan, joten jokainen tuote on uniikki. Saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, palvelemme asiakasta loppuun saakka. Olemme mukana suunnittelussa, mitoituksessa ja tarvittaessa asennuksessakin. 

Asiakkaisiimme kuuluu niin kaupunkeja, arkkitehtitoimistoja, taloyhtiötitä kuin yksityisiä henkilöitäkin. Kohteet vaihtelevat suurista julkisista kohteista vanhoihin maalaistaloihin, yrityksiin ja tavallisiin koteihin.

Nettisivuillemme on koottu laaja mallisto perinneikkunoista ja -ovista.


 

PORVOON PUUTYÖ OY

 

Juha Selin
p. 0400-461159

porvoonpuutyo@porvoonpuutyo.fi
www.porvoonpuutyo.fi

Porvoo/ Uusimaa

Teemme mittatilausovia ja erikoisovia niin sisä- kuin ulko-oviksi. Olemme erikoistuneet ovien toteuttamiseen mittojen mukaan historiallisesti ja arkkitehtonisesti arvokkaisiin ja erityislaatuisiin kohteisiin.

Meiltä myös asennukset. Esim. taloyhtiöiden porrasovet, liiketilojen ovet ja näyteikkunat kaikki kokonaispakettina paikoilleen asennettuna.

Teemme myös ovien ja ikkunoiden kunnostusta tehtaallamme.


 

PUUTYÖ JA RESTAUROINTI VALTTERI LINDBLAD

 

Valtteri Lindblad
p. 040-7773080

valtteri.lindblad@puutyojarestaurointi.com
 


Turku/ Varsinais-Suomi

Tarjoamme rakennusosien sekä huonekalujen korjausta ja valmistusta. Meiltä saat mm. perinteisten mallien mukaisia ikkunoita ja ovia mittatilaustyönä.

Hyvä laatu ja rakentamisen perinteiden kunnioittaminen ovat toiminnan lähtökohtia. Käytämme tasokkaita materiaaleja, sekä hyviksi koettuja ratkaisuja. Yritys on perustettu vuonna 2009.


 

PUUSEPÄNLIIKE A.PUNKERI KY

 

Antti Punkeri

antti.punkeri@gmail.com

 

https://puusepanliike-a-punkeri-ky.business.site/


Siikajoki/ Pohjois-Pohjanmaa
 

Ikkunoita, ovia ja kalusteita mittatilaustyönä massiivipuusta.
Suunnittelusta toteutukseen.


 

KANTOSEN PUUTYÖ

 

Raimo Kantonen
p. 041-4683316

raimo@kantosenpuutyo.fi


Lahti/ Päijät-Häme
 

Perinteistä ja kunnianhimoista puusepäntyötä sekä vanhan kunnostusta. Suunnittelemme ja valmistamme keittiöitä ja kodin kalusteita. Kunnostamme vanhat ovet ja ikkunat perinteisesti tai valmistamme uudet tismalleen vanhan malliset. Olemme työssämme tinkimättömiä ja käytämme vain parhaita perinteisiä raaka-aineita. Suunnittelemme ja toteutamme kalusteet myös pihapuistasi, sekä hyödyntäen remontissasi käyttämättä jääneitä materiaaleja (helmipontti, listat, hirret, lankut). Arvot: käsityö, laatu, esteettisyys, vanhan kunnioittaminen. Olemme perehtyneet vanhojen rakennusten kunnostamiseen, kokemuksella kurssit, luennot ja konsultointi.


 

PUUTIAINEN OY


p. 0400-663211

tapio@puutiainen.com
https://puutiainen.com/

 

Tampere/ Pirkanmaa

Puutiainen on monipuolisesti palveleva puu- ja maalausalan yritys Tampereella. Toimintaan kuuluvat kaikki puusepäntyöt ja kalusteiden maalaukset. Erityisesti olemme erikoistuneet ruiskumaalaukseen ja laadukkaaseen pintakäsittelyyn. Meillä saat kätevästi maalautettua mm. väliovet, ovet, kaapinovet, ja kalusteet. Erityisen suosittua on ollut Artek-tuolien ja pöytien kunnostus ja pintakäsittely. Pintakäsittelemme myös puuvalmiit tuotteet. Verstaan puolella valmistamme mm. portaita, keittiökalusteita, ovia ja kiintokalusteita. Valmistamme kaikki kalusteet ja kalustekokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti niin yksityiskoteihin sekä julkisiin tiloihin. Voitte kääntyä huoletta puoleemme oli kyseessä sitten vanhan maalausta tai uuden tuotteen valmistusta!


 

PUUSEPÄNTYÖT OLLI KARJALAINEN


p. 050 3780603

ollialeksikarjalainen@gmail.com

 

Tampere/ Pirkanmaa

Tilauspuusepäntyöt: massiivipuukeittiöt, pöydät ym. kalusteet. Rakennuspuusepäntyöt: esim. saunat ja lattiat. Entisöintiä: huonekalut, ikkunat, ovet ym. Olen toiminut yrittäjänä alalla vuodesta 2005.

 

RIIHIRUSTIIKKI


p. 044 040 1314 

asiointi@riihirustiikki.fi
www.riihirustiikki.fi


Renko/ Kanta-Häme


Riihirustiikki on kotimaista uutta ja kierrätyspuuta tuotteissaan käyttävä puusepänliike. Lankkupöydät ovat tämänhetkinen päätuotteemme. Jokainen tuote on uniikki.


 

RETULANSAAREN PUUSEPÄT OY


p. 050-5176788

myynti@resapuu.fi

www.resapuu.fi


Hämeenlinna/ Kanta-Häme

Kaipaako kotisi ainutlaatuista huonekalua? Me luomme verstaallamme 
uniikkeja pöytiä ja muita mittatilauskalusteita perinteisenä käsityönä.
 


 

KALUSTEPUUSEPPÄ V. KOVALA


p. 040-8211477

www.kalustepuuseppa.fi


Mustasaari/ Pohjanmaa

 

Artesaanipuusepän koulutuksen myötä tilauskantamme koostuu mittatilauskalusteista.  Valmistamme perinteisiä ulko- ja sisäovia, ikkunoita ja kalusteita sekä julkisiin tiloihin että yksityiskoteihin - myös perinteisiä massiivipuukeittiöitä.
Kunnostamme myös vanhoja ovia ja ikkunoita.


 

P. MATINTUPA OY

 

Perttu Matintupa
p. 045-6519903

info@matintupa.fi
www.matintupa.fi

 

P. Matintupa Oy valmistaa puusta mittatilaustyönä sekä rakennuksia että rakenteita ulko- ja sisäkäyttöön. Erikoisosaamistamme on isojen puupalkkien työstäminen ja käsittely. Olemme toimineet alalla jo 10 vuoden ajan, vuodesta 2010.

Valmistamme esimerkiksi

  • puistonpenkkejä
  • pergoloita
  • katoksia
  • huvimajoja
  • erilaiset info-, opaste- ja nimikyltit
  • erilaisia puurakenteita mittatilaustyönä sekä

     

PUUTYÖMALLIVEISTÄMÖ TIMO LEHTINEN

Timo Lehtinen
p. 050-5965141

www.puutyomalliveistamo.net


Pori/ Satakunta
 

Valmistamme uusia ovia ja ikkunoita sekä korjaamme vanhoja perinteisin menetelmin.
 


 

PUUSEPÄNLIIKE KOMERONMÄKI TMI

Antti Ojala
p. 050-4118842

komeromaki@gmail.com
 

Satakunta
 

Puusepäntöitä vuodesta 2009. Valmistamme ja korjaamme ovia ja ikkunoita perinteisin menetelmin. Sisustuspuusepäntyöt kuten keittiöt, komerot ja portaat luonnistuvat myös.

 


 

RESTAUROINTI-S OY
 

Simo Jauhijärvi
p. 050-5307050

simo@restaurointi-s.fi

Helsinki/ Uusimaa
 

Restaurointi-S Oy tarjoaa laadukasta rakennusrestaurointia sekä erikoispuurakenteita ammattitaidolla rakennushistoriamme helmistä metsänreunan latoihin. Töissä keskitytään ensisijaisesti terveeseen, ekologiseen ja kestävään lopputulokseen ottaen huomioon myös rakennuksen historia aikakaudelle tyypillisistä rakennustavoista sisustusratkaisuihin. Kohteissa käytetty puumateriaali on valikoitua sekä eriste- ja muut materiaalit ovat kestäviksi ja terveellisiksi todettuja. Yrityksen historiaa Puuntyöstössä yritys toimii jo kolmannessa sukupolvessa – isoisä valmisti aikanaan ovia ja ikkunoita sekä puuveneitä. Isä jatkoi ovilla ja ikkunoilla siirtyen puolapuihin sekä huonekaluihin. Nykyisin yritys toimii rakennusrestauroinnin ja puurakentamisen alalla. Ammattitaitoa on hankittu pienestä pitäen puutöillä ja askareilla. Rakennusten restaurointiin ammattitaitoa on haettu rakennuskonservoinnin linjalta ammattikorkeakoulusta, sekä harjoittelusta, että työskentelystä Museovirastossa ja muissa restaurointialan yrityksissä. 
 


 

MH LASTU AY

Hanna Sahla
p. 044 503 5778
 

Martin Johansson
p. 044 051 4805

Info@mhlastu.fiPurmo/ Pohjanmaa
 

Vanhanajan verstas tarjoaa puusepäntöitä ja maalauspalveluita
perinteisiä työvälineitä ja kädentaitoja kunnioittaen.


 

KEULAPUU OY

 

Jarmo Piepponen
p. 0400-539070

myynti@keulapuu.fi
www.keulapuu.fi

Savonlinna/ Etelä-Savo

 

Keulapuu valmistaa tilauksesta ovia ja ikkunoita sekä toteuttaa erilaisia sisustusratkaisuja keittiöistä muihin kalusteratkaisuihin. Avustamme myös suunnittelussa. 


 

RUSTIIKKIVERSTAS

 

Jouni Nurminen
p. 044-2423055

jouni.nurminen@rustiikkiverstas.fi
www.rustiikkiverstas.fi


Kangasala/ Pirkanmaa
 

Verstaallamme valmistuvat käsityönä uniikit täyspuiset huonekalut ja kiintokalusteet sekä muut puusepäntyöt niin vanhaan kuin uudempaankin kohteeseen, yksittäisestä huonekalusta aina suurempiin kalustekokonaisuuksiin saakka, asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Kunnostamme myöskin vanhoja ikkunoita perinteisin menetelmin ja teemme vanhojen rakennusten sisäremontteihin liittyviä kunnostus/viimeistelytöitä jotka vaativat tarkkuutta, kädentaitoja sekä ymmärrystä ja kunnioitusta vanhaa rakennusta kohtaan.


 

BRUCE SNICKERI & BYGGTJÄNST AB

 

Robert Bruce
p. 040-7556785

info@robertbruce.fi
www.robertbruce.fi

Liljendal/ Itä-Uusimaa

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab:lta saat kaikenlaiset puusepäntyöt laadukkaasti toteutettuina. Teemme työt käyttäen tarkkaan valikoituja materiaaleja, jotta tuotteet kestäisivät käyttöä vuosikymmenestä toiseen.

Teemme kaikenlaiset puusepäntyöt ikkunoista ja ovista portaisiin ja keittiön kalusteisiin. Tehtävät työt toteutetaan tarkkaan mittatilauksena, tarpeesi ja toiveesi huomioon ottaen. Myös yksityiskohdat räätälöidään aina asiakkaan kanssa sovitun mukaan. Teettämällä työn mittatilauksena puusepällä, saat varmasti juuri oikean kokoisen ja näköisen tuotteen.

Toimimme Loviisan seudulla Liljendalissa, mutta palvelemme asiakkaita tarvittaessa myös muualla Itä-Uudenmaan alueella. 


 

PUUSUUTARI
Jari Lehtonen


p. 040-7575250

puusuutari@gmail.com

http://puusuutari.blogspot.com/
Puusuutari.webnode.fi


Pöytyä/ Varsinais-Suomi
 

Teen kaikenlaisia vanhan talon vaatimia puusepän ja rakennuskirvesmiehen töitä; ikkunoiden ja ovien korjauksia, listoituksia, hirsien vaihtoa jne. Myös pinkopahvien laitto ja tapetointi onnistuu. 


 

VESA LUOMAJÄRVI

p. 040-5421612

vesa.luomajarvi@luoteen.fi

Kuru/ Pirkanmaa

 

Teen kaikenlaisia hirsi- ja puusepäntöitä vuosikymmenten kokemuksella. Puuportaita, hirsitöitä, vaativia ikkunoiden puuosien kunnostusta jne.Valmistan mm. lattia- ja kattolistoja mallin mukaan omalla sahallani.

Kaikki mielenkiintoiset haasteet innostavat!

 


 

METSÄ-TAPPURA OY

 

Vesa Tappura
p. 040-5080638

vesa.tappura@metsa-tappura.fi


www.metsa-tappura.fi


Lempäälä/ Pirkanmaa
 

Erilaiset puuusepäntyöt kattavasti vanhojen talojen erityispiirteisiin. Erityisosaamisenamme on massiivipuuportaat. Erilaiset sorvaukset ja tilaushöyläykset, myös vanhojen mallien mukaan. Valmistamme tilauksesta mm perinteisiä kaari-ikkunoita. Huonekalujen ja keittiökalusteiden valmistamista mittojen mukaan.