Huonekaluentisöinti ja verhoilu

ANTIIKKIVERSTAS J. LOHMAN

Jenni Lohman
p. 0440-182010
jennilohman@gmail.com

www.jenninverstas.com

Savonlinna/ Etelä-Savo

Antiikkiverstas J.Lohman on Savonlinnassa toimiva huonekalujen restaurointiliike, jonka yrittäjänä toimii Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta restauroinnin koulutusohjelmasta artenomiksi keväällä 2006 valmistunut Jenni Lohman.

Verstaalla restauroidaan huonekalujen puuosat sekä pintakäsittelyt aina pienistä korjauksista suurempiin restaurointitöihin saakka. Lähtökohtana vanhan esineen kunnostamisessa on ottaa huomioon esineen historia ja välttää liiallisia, peruuttamattomia muutoksia. Restaurointityössä pyritään aina käyttämään alkuperäisiä vastaavia materiaaleja ja perinteisiä työtapoja. Työn jälkeen esineen tulisi näyttää ehjältä ja siistiltä, mutta edelleen ikäiseltään.

 


 

ANTIIKKI & RESTAUROINTI LAURILA

Sanna Laurila
p. 040-728 72 74
antiikki@restaurointilaurila.fi 

www.restaurointilaurila.fi

Porvoo/ Uusimaa

Vanhoista esineistä ei ole tarkoitus tehdä uusia.  Tässä työssä mietitään siis aina ensin mitä huonekalulle ei tarvitse tehdä. Mestarin työnjälkeäkin arvokkaampaa on alkuperäisen tekijän kädenjälki, vaikka sitten hieman kuluneena.

Käytämme laadukkaita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja perinnemateriaaleja asiakkaidemme huonekalujen restaurointiin. Annamme asiakkaillemme myös hyödyllistä tietoa esineen säilyttämisestä ja oikeaoppisesta hoitamisesta kotona.
 


 

ARTEMIK

Annina Pudas
p. 0440-182010
annina.pudas@gmail.com

www.artemik.fi

Kirkkonummi/ Uusimaa

Verhoilu- ja Sisustusliike Artemik on v. 2000 perustettu huonekalu-, sisustus- ja veneverhoiluun sekä sisustuskankaisiin erikoistunut yritys. Toimimme Espoon ja Kirkkonummen rajalla Luomassa idyllisessä vanhassa Ingvastin navetassa. Tule tutustumaan! Suunnitellaan yhdessä kotisi kuntoon.

Mestarityötä yli 30 vuoden kokemuksella.
 


 

ANTIKO OY

p. 040-5084921
info@antiko.fi

www.antiko.fi

Kitee/ Pohjois-Karjala

Antiko Oy valmistaa laadukkaat ja persoonalliset mittatilaushuonekalut sekä kunnostaa, entisöi ja verhoilee vanhat ja rikkinäiset huonekalusi taidolla ja kokemuksella. Kunnostamme vanhaa ja rakennamme uutta - asiakkaan toiveiden mukaan. Laadukas työnjälki ja käyttämämme materiaalit takaavat ensiluokkaisen työnjäljen, ja esimerkiksi perinteiselle verhoilulle annamme jopa 10 vuoden takuun. Tutustu tarkemmin palveluihimme: