Kivityöt

IKJ RAKENNUS OY

p. 0400-415044
info@ikjrakennus.fi
 

www.ikj.fi

Iittala/ Etelä-Suomi

IKJ -Rakennus on kivi- ja ympäristörakentamisen erikoisosaaja. Vanhaa arvokasta kivirakennnuskultturia pieteetillä korjaten ja kunnostaen olemme yksi parhaimmista koko Suomessa. Näitä tietotaitoja päivitämme jatkuvasti ja tahdomme jatkaa kehityksen kärjessä myöskin tulevaisuudessa. Jokainen työtehtävä on meille haasteellinen ja käytämme hyväksemme kaikkea alalta saatavaa uutta teknologiaa ja tietämystä. Paras koulutus kivirakentamisessa ovat työtehtävät itse ja niistä saatava käytännön kokemus.

Rakennuskohteinamme ovat olleet mm. Helsingin Tuomiokirkon portaat ja tori, Kallion Kirkko ja Kansallisteatteri Helsingissä, Helsingin Rautatieaseman Kellotorni, Turun Taidemuseo, Tampereen Tuomiokirkko sekä Kansallismuseon restaurointi.


 

LOUHINTA LAMPI OY

p. 040-5630 597
louhinta@louhintalampi.fi

www.louhintalampi.fi

Myrskylä/ Uusimaa

Olemme toimineet alalla ensin itsenäisinä yrittäjinä tehden perinteisin menetelmin kadunreuna- ja muurikiviä. Vuonna 1994 perustettiin Louhinta Lampi Oy ja vuonna 1997 hankittiin ensimmäinen siltasaha. Tällä hetkellä käytössä on kaksi siltasahaa sekä vaijerisaha. Risto Lammella on alalta lähes 40 vuoden kokemus ja pojat Sami ja Antti Lampi ovat olleet alalla jo yli 15 vuotta. Vahvuuksiamme ovat ammattitaito ja toimitusvarmuus. 

Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin sahatut tuotteet eri pintakäsittelyvaihtoehdoin kuten perinteisin menetelmin valmistetut lohkopintaiset graniittituotteet. Olemme toimittaneet graniittituotteita mm. seuraaviin kohteisiin: Kampin Narinkkatori ja Annanaukio, Vihantasalmen silta, Tampereen teatterin edustan kukkalaatikkokivet, Suomen Pankki, Kesäranta ja Puolan Suurlähetystö.


 

KYMEN GRANITE OY

p. 0400-444 441
tiina.rahkonen@kymengranite.com

www.kymengranite.com

Kouvola/ Etelä-Suomi

Kymen Granite Oy on suomalaisen laadukkaan graniitin louhintaan ja jalostukseen erikoistunut yritys. Lisäksi palveluihimme kuuluu tuotteiden asennus ja tarvittavat lisätyöt Etelä-Suomen alueella.

Yrityksellä on kaksi louhimoa Kouvolassa: Anjalankosken Haapalassa ja Myllykoskella.


 

LOUHINTA LAMPI OY

p. 040-5630597
louhinta@louhintalampi.fi

www.louhintalampi.fi

Myrskylä/ Uusimaa

Yli 40 vuotinen kokemus alalta kertoo tyytyväisestä ja pitkäikäisestä asiakaskunnasta. 

Rakennuskivet valmistetaan aina suomalaisesta raakakivestä. Kotimainen laadukas kivi on markkinoilta löytyvistä vaihtoehdoista paras ja sopii erinomaisesti Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Pitkän kokemuksemme johdosta takaamme, että rakennuskivet kestävät erilaisissa kohteissa. Kun kivi on kerran lyöty paikoilleen sitä ei tarvitse enää enempää huoltaa. 


 

MKT Rakennus

Ville Laakkonen
p. 040-487 2924


ville.laakkonen@mktrakennus.fiHelsinki ja Mikkeli/ Koko Suomi


Olemme erikoistuneet museosuojeltujen kohteiden kivirakenteiden korjauksiin. Jos rakennuksen kivijalka on uusittava, pystymme tekemään myös alimpien hirsikertojen korjaukset. Toimitamme myös materiaalit.

Referenssikohteet:

- Korkeimman hallinto-oikeuden marmorijulkisivun ja parvekkeiden korjaus.
- Aulangon Graniittilinnan holvin ja tunnelin korjaus, sekä muurien savisaartojen teko.
- Aulangon Joutsenlammen rantamuurin kunnostus.
- Porvoojoen rantamuurin kivirakennus 2017
- lukuisia yksityisomistuksessa olevia navetan kivijalkojen kunnostuksia.