Sähkötyöt

AMURIN SÄHKÖTYÖ

Toni Laamanen
p. 040-7189708

toni@amurinsahkotyo.info

www.amurinsahkotyo.fi

Tampere/ Pirkanmaa

Työkohteitani ovat mm. taloyhtiöiden, omakotitalojen sekä liiketilojen sähköasennukset ja -saneeraukset sekä keittiöremonttien sähkötyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa onnistuvat myös vaativatkin vianhaku- ja korjaustyöt.

Teen sähkötyöt huolellisesti ja ammattitaidolla 20 vuoden kokemuksella, asiakasta kuunnellen. Annan työstäni aina kirjallisen asennustodistuksen.

Erityisosaamistani ovat vanhat talot, joissa halutaan säilyttää vanhan ajan henki myös sähköasennuksissa. Oikea ja laadukas asennustapa tuo asunnolle paitsi turvallisuutta, myös lisäarvoa, suunnitellaan paras lopputulos yhdessä.
 


 


HAUSTEK

Tuomas Virtanen
p. 050-5442825

haustekinststo@gmail.com

www.haustek.fi

Hausjärvi/ Kanta-Häme

Haustek insinööritoimisto palvelee kaikissa sähköasioissa Hämeessä. Haustek insinööritoimisto on Kanta-Hämeen seudulla toimiva, luotettava ja arvostettu sähkösuunnittelu- ja sähköasennusyritys.

Yrityksellämme on Tukesin S2- urakointioikeudet. Teemme omakotitalojen ja maatalouden tuotantorakennuksien sähköasennuksia ja -suunnittelua. Erikoisosaamistamme on maatalouden tuotantorakennuksien toimintojen ohjauksien toteutukset ohjelmoitavilla pienoislogiikoilla.