Metallityöt

TAONTAPAJA POHJOLA

 

Juho Pohjola
p. 040-7402778

taontapajapohjola@gmail.com


Kuhmoinen/ Pirkanmaa
 

Taontapaja Pohjola on sepänpaja Kuhmoisissa. Pajalla valmistuvat portit, kaiteet, sisustus- ja lahjatavarat sekä työkalut.


 

VIIKIN PAJA

 

Timo Miettinen
p. 0500-541807


Helsinki/ Uusimaa
 

Perinteisiä sepän taontatöitä Seppä Timo Miettinen on valmistunut Vihdin käsi- ja taideteollisesta oppilaitoksesta metalliartesaaniksi vuonna 2000, jonka jälkeen opinnot jatkuivat vielä Ypäjän Hevosopiston kyläseppälinjalla sekä Karjaan Kurssikeskuksen sepän kisälli kurssilla. Viikin Pajan valikoimiin kuuluvat mm. sisustus-ja käyttöesineet, erilaiset rakenteet sekä teräsaseet. 


 

TUUSULANJÄRVEN PAJA

 

Jyrki Eklund
p. 040-588 4008

j.eklund@kolumbus.fi

www.tuusulanjarvenpaja.fi/


Järvenpää/ Uusimaa
 

Tuusulanjärven Paja on Järvenpäässä toimiva taidetakomo. Valmistamme yksilöllisiä metalliesineitä ja –rakenteita niin sisustamiseen kuin rakentamiseen.

Perinteisten sepäntöiden, porttien, kaiteiden ja takkavälineiden lisäksi valmistamme mm. messinkisiä uuninluukkuja omien mittojen mukaan.


 

Q-TAR YHTIÖT OY

p. 040-4869
myynti@q-tar.fi
 

Valmistamme mittatilaus metallitöitä mm. portteja, kaiteita, kylttejä, yrityskylttejä, valokylttejä, tienviittoja, tilakylttejä, huonekaluja, saranoita ym. 


 

HÄIJÄÄN PAJA

Hannu Antila
p. 0400-548464
haijaan.paja@kopteri.net

www.seppa.fi

Sastamala /Pirkanmaa 

Häijään Paja tekee yksilölliset taontatuotteet Mouhijärvellä, Sastamalassa. Ammattitaitoinen seppämestari valmistaa tuotteet perinteisin menetelmin. Sopimuksen mukaan voit tulla seuraamaan perinteistä Sepän työtä paikan päälle. Sepän pajamyymälä on avoinna sopimuksen mukaan. Tervetuloa!


 

SOLUARINAT

 

Marko Valliluoto
p. 050-5282355

valliluoto@soluarinat.fi
www.soluarinat.fi


Laitila/ Varsinais-Suomi
 

Kestäviä teräsarinoita lähes kaikkiin tulipesiin - myös omien mittojen mukaan! Valmistamamme arinat ovat tulenkestävää terästä, joka kestää valurautaa paremmin käytössä. Arina ei väänny, eikä katkea. Varastossamme on useiden eri tulipesien mukaan tehtyjä arinoita, mutta valmistamme niitä myös asiakkaan omien mittojen mukaan.