Muurarit

UUNIMUURARI MIKKO NYLANDER

Mikko Nylander
p. 050-3052329
mikko@muurarinylander.fi

www.muurarinylander.fi

Toholampi/ Keski-Pohjanmaa

Muuraan kaikenlaisia perinteisiä tulisijoja leivinuuneista kaakeliuuneihin; leivinuuneja, helloja, pönttöuuneja, varaavia takkoja ja kaakeliuuneja sekä avotakkoja. Suoritan myös vanhojen tulisijojen korjauksia sekä kaakeliuunien purkua.


 

UUNIMUURARI TIMO NYLANDER

Timo Nylander
p. 0400-535045
timo.nylander@icloud.com

www.muurarinylander.fi

Loimaa/ Varsinais-Suomi

Olen muurari kolmannessa polvessa. Olen erikoistunut perinteisiin tulisijoihin ja viime vuosikymmenet nimenomaan vanhoihin kaakeliuuneihin. Niitä olen purkannut ja pystyttänyt lukuisia. Näin eläkkeellä olen keskittynyt pitämään muurauskursseja ja neuvomaan kiinnostuneita sekä uunien pystyttämisestä että niiden käytöstä. 


 

MUURAUS- JA RAKENNUSLIIKE DANIEL RIESEN

Daniel Riesen
p. 045-6352842
www.tulitupa.fi

Siuntio/ Uusimaa

Erilaisten tulisijojen muurausta kaakeliuuneista peltikuorisiin uuneihin. Teen erilaisia tulisijojen muurauksia ja korjauksia kaakeliuuneista muurattuihin helloihin.


 

UUNIMUURARI PETTERI STUBB

Petteri Stubb
p. 0400-643490
www.stubb.fi

Talsa/ Keski-Suomi

Perinteiset muuratut tulisijat. Uunien korjaus. Luotettavaa lämpöä kotiisi. Olen yli 30 vuotta alalla toiminut uunimuurari Keski-Suomesta. "Uunin tekeminen on kiinnostava haaste, jossa yhdistyy uunin toimintaperiaatteen ymmärtäminen, vanhan rakennusperinteen tuntemus ja kyky omaksua myös tuoreita ratkaisumalleja. Tavoitteeni on muurata tyylikäs, yksilöllinen ja kestävän kehityksen mukainen uuni, jonka ääressä asiakas viihtyy, kokee iloa ja kiireettömyyttä. "


 

MUURAUSLIIKE TIMO KOSONEN

Timo Kosonen
p. 040-8205510
www.uunimuurari.fi

Turku/ Varsinais-Suomi

Muuraan ja kunnostan tulisijoja Etelä-Suomessa, erityisesti Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Pystytän sekä uusia että vanhoja kakluuneja, kunnostan tulipesiä ja puran uuneja. Korjaan myös hajonneita kaakeleita ja teetän tarvittaessa uusia hajonneiden tilalle. Muuraan yksittäisiä puuhelloja sekä suurempia leivinuuneja. Leivinuuni tai suurempi lämmitysuuni voidaan toteuttaa mittapiirrosten, luonnosten tai vanhojen valokuvien pohjalta.


 

TAKKAMESTARI PAULI LEINONEN

Pauli Leinonen
p. 0400-626 155
pauli.leinonen@takkamestari.fi

www.takkamestariylojarvi.fi

Ylöjärvi/ Pirkanmaa

Vanhojen tulisijojen korjaukset ja muutokset; myös kaakeli- ja pönttöuunit. Olen muurannut yli tuhat yksilöllistä tulisijaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kokemusta on runsaasti myös vanhoista kaakeliuuneista ja pönttöuuneista.


 

UUNIDUUNI

Jussi Salonen
p. 0400-720 061
www.uuniduuni.fi

Laitila/ Keski-Suomi

Muuraustyötä kolmannen muurarisukupolven ammattitaidolla! Yksilölliset ja toimivat tulisijat. Suunnitteluapua laajan malliston pohjalta. Kakluunien purku ja muuraus. Myös laatoitus- ja muut muuraustyöt.


 

KAKLUUNIKEISARI

Jari Tamminen
p. 040-5555390
 

www.kakluunikeisari.fi

Naantali/ Varsinais-Suomi

KAKLUUNIKEISARI on vanhoihin kakluuneihin erikoistunut yritys, joka auttaa kaikissa kakluunin hankintaan, pystytykseen ja käyttöön liittyvissä asioissa. Palvelen ammattitaidolla jo neljännessä sukupolvessa sekä yli 200 kakluunin pystytyskokemuksella.

Purku- ja pystytystyöissä, kaakelien työstämisessä ja laastin valmistuksessa arvostan edellisiltä sukupolvilta perittyjä työtapoja ja oppeja. Toiminnassani otan aina huomioon asiakkaan toiveet sekä työkohteiden yksilöllisen historian ja erityispiirteet. Päämääränä on toteuttaa asiakkaan tarpeita vastaava kokonaisuus - kohteen arvoa ja "henkeä" unohtamatta.


 

HIRSIVEISTO HÄRMÄ

Otto Härmä
p. 050-3495976
www.hirsiveistoharma.fi

Valkeala/ Kymenlaakso
 

Hirsitöiden ohella teen peltikuoristen uunien muuraustöitä vanhoilla tai uusilla kuorilla.

Yrittäjä Otto Härmällä on yli 15 vuoden monipuolinen ammattityökokemus rakennusalalta, hirsirakentamisesta ja perinnetimpurityöstä. 
Toiminta-alueemme koko maa, painottuen eteläiseen Suomeen.


 

NIEMEN TAKKA

Jukka Niemi
p. 0400-936 887

jukka.niemi4@luukku.com

Lohja/ Uusimaa

Meillä on runsaasti kokemusta vanhojen talojen tulisijojen muurauksesta ja korjauksesta.


 

UUNIDUUNI

Jussi Salonen
p. 0400-720061
 

www.uuniduuni.fi

Laitila/ Varsinais-Suomi

Kolmannen muurarisukupolven ammattitaidolla ja kokemuksella muuraan yksilöllisiä tulisijoja. Annan myös suunnitteluapuna laajan malliston pohjalta.

Puran ja muuraan myös vanhoja kaakeliuuneja.

 


 

MUURAUSTYÖT M.MAHLAMÄKI

Mikko Mahlamäki
p. 050-5020412

mikkomahlamaki@hotmail.com

Ylöjärvi/ Pirkanmaa

 

Teen vanhojen talojen kaikkia tulisijojen muuraustöitä.