Muurarit

UUNIMUURARI MIKKO NYLANDER

Mikko Nylander
p. 050-3052329
mikko@muurarinylander.fi

www.muurarinylander.fi

Toholampi/ Keski-Pohjanmaa

Muuraan kaikenlaisia perinteisiä tulisijoja leivinuuneista kaakeliuuneihin; leivinuuneja, helloja, pönttöuuneja, varaavia takkoja ja kaakeliuuneja sekä avotakkoja. Suoritan myös vanhojen tulisijojen korjauksia sekä kaakeliuunien purkua.


 

UUNIMUURARI TIMO NYLANDER

Timo Nylander
p. 0400-535045
timo.nylander@icloud.com

www.muurarinylander.fi

Loimaa/ Varsinais-Suomi

Olen muurari kolmannessa polvessa. Olen erikoistunut perinteisiin tulisijoihin ja viime vuosikymmenet nimenomaan vanhoihin kaakeliuuneihin. Niitä olen purkannut ja pystyttänyt lukuisia. Näin eläkkeellä olen keskittynyt neuvomaan kiinnostuneita sekä uunien pystyttämisestä että niiden käytöstä. 


 

MUURAUS- JA RAKENNUSLIIKE DANIEL RIESEN

Daniel Riesen
p. 045-6352842
www.tulitupa.fi

Siuntio/ Uusimaa

Erilaisten tulisijojen muurausta kaakeliuuneista peltikuorisiin uuneihin. Teen erilaisia tulisijojen muurauksia ja korjauksia kaakeliuuneista muurattuihin helloihin.


 

UUNIMUURARI PETTERI STUBB

Petteri Stubb
p. 0400-643490
www.stubb.fi

Talsa/ Keski-Suomi

Perinteiset muuratut tulisijat. Uunien korjaus. Luotettavaa lämpöä kotiisi. Olen yli 30 vuotta alalla toiminut uunimuurari Keski-Suomesta. "Uunin tekeminen on kiinnostava haaste, jossa yhdistyy uunin toimintaperiaatteen ymmärtäminen, vanhan rakennusperinteen tuntemus ja kyky omaksua myös tuoreita ratkaisumalleja. Tavoitteeni on muurata tyylikäs, yksilöllinen ja kestävän kehityksen mukainen uuni, jonka ääressä asiakas viihtyy, kokee iloa ja kiireettömyyttä. "


 

MUURAUSLIIKE TIMO KOSONEN

Timo Kosonen
p. 040-8205510
www.uunimuurari.fi

Turku/ Varsinais-Suomi

Muuraan ja kunnostan tulisijoja Etelä-Suomessa, erityisesti Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Pystytän sekä uusia että vanhoja kakluuneja, kunnostan tulipesiä ja puran uuneja. Korjaan myös hajonneita kaakeleita ja teetän tarvittaessa uusia hajonneiden tilalle. Muuraan yksittäisiä puuhelloja sekä suurempia leivinuuneja. Leivinuuni tai suurempi lämmitysuuni voidaan toteuttaa mittapiirrosten, luonnosten tai vanhojen valokuvien pohjalta.


 

TAKKAMESTARI PAULI LEINONEN

Pauli Leinonen
p. 0400-626 155
pauli.leinonen@takkamestari.fi


Pori/ Satakunta

Vanhojen tulisijojen korjaukset ja muutokset; myös kaakeli- ja pönttöuunit. Olen muurannut yli tuhat yksilöllistä tulisijaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kokemusta on runsaasti myös vanhoista kaakeliuuneista ja pönttöuuneista.


 

HIRSIVEISTO HÄRMÄ

Otto Härmä
p. 050-3495976
www.hirsiveistoharma.fi

Valkeala/ Kymenlaakso
 

Hirsitöiden ohella teen peltikuoristen uunien muuraustöitä vanhoilla tai uusilla kuorilla.

Yrittäjä Otto Härmällä on yli 15 vuoden monipuolinen ammattityökokemus rakennusalalta, hirsirakentamisesta ja perinnetimpurityöstä. 
Toiminta-alueemme koko maa, painottuen eteläiseen Suomeen.


 

NIEMEN TAKKA

Jukka Niemi
p. 0400-936 887

jukka.niemi4@luukku.com

Lohja/ Uusimaa

Meillä on runsaasti kokemusta vanhojen talojen tulisijojen muurauksesta ja korjauksesta.


 

MUURAUSTYÖT M.MAHLAMÄKI

Mikko Mahlamäki
p. 050-5020412

mikkomahlamaki@hotmail.com

Ylöjärvi/ Pirkanmaa

 

Teen vanhojen talojen tulisijojen korjaustöitä. 


 

HORMESTARI

Sami Ovaska
p. 044-9818587

Info@hormestari.fiHelsinki/ Uusimaa

Teemme kaikenlaisia tulisijoihin liittyviä töitä; kuntokartoituksia, hormien ja piippujen kunnostus- ja muutostöitä, ilmanvaihtoon liittyviä töitä sekä mm. savupiippujen pellityksiä.