Ovikunnostajat

RESTAUROINTI & MAALAUS ROSETTE

p. 040-4862621
restaurointi.rosette@gmail.com

www.restaurointirosette.fi

Tampere/ Pirkanmaa

Rakkaudesta restaurointiin, intohimosta pintakäsittelyihin. Kunnostan perinnekohteita, maalaan vanhoja taloja ja päivitän sisätiloja perinteisin materiaalein ja menetelmin. Ikkunoiden ja ovien kunnostus, pinkopahvitus sekä tapetoinnit, koristemaalausten ja lakkapintojen ehostus kuuluvat myös palveluihini. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä projektia. Työpaja Tampereella, toimialue Helsingistä Vaasaan ja Loviisaan.


 

AKKUNA JA KAMARI OY

Anne Helander-Vettenranta
p. 050-4316505
anne@akkunakamari.fi

www.akkunakamari.fi

Tampere/ Pirkanmaa

Akkuna & Kamari Oy:ssä huseeraa rakennusrestauroija Anne Helander-Vettenranta yhdessä osaavan alihankkija- ja yhteistyöverkostonsa kanssa. Kunnostamme vanhat ovet ja ikkunat perinteisiä menetelmiä ja pintakäsittelyaineita käyttäen. Kiristämme ja korjaamme vanhat pinkopahvit tai laitamme kokonaan uudet. Teemme tapetointi- ja maalaustöitä niin perinteisillä kuin uusilla menetelmillä. Kauttamme saat myös kattavat kirvesmiehen ja muurarin palvelut. 
 

Referenssikohteitamme:
- Rapolan kartano, Sääksmäki
- As Oy Strömmerinhovi, Tampere
- Asunto-osakeyhtiö Palomäki, Tampere
- Asunto-osakeyhtiö Tampereen Polvikatu 1, Tampere
- Arteles creative Center, Hämeenkyrö
- Willa Wivi, Terälahti


 

RESTART RAKENNUSRESTAUROINTI

Karoliina Hytönen
p. 044-5261601
karoliina.hytonen@restart.fi

www.restart.fi

Turku/ Varsinais-Suomi

Kunnostamme vanhoja ovia ja ikkunoita perinteisin materiaalein ja menetelmin. Käytämme laadukkaita pellavaöljykittejä ja maaleja, sekä aikakauteen sopivaa lasia. Teemme puukorjaukset vain valikoidusta, puusepänlaatuisesta puutavarasta.KAIKKEA IÄKÄSTÄ EI TARVITSE UUSIA. - VANHAT TALOT ON TEHTY KUNNOSTETTAVIKSI.


 

RESTAUROINTIOSUUSKUNTA KYMEN KARMIINI

p. 044-7413475
info@kymenkarmiini.fi

www.kymenkarmiini.com

Kaakkois-Suomi, Itä-Uusimaa ja Pääkaupunkiseutu

Olemme interiöörirestaurointiin erikoistunut alan ammattilaisten yhteenliittymä. 
Tutkimme, dokumentoimme, huollamme ja kunnostamme kaikenikäisiä kohteita. 

Täyspuiset ovet ovat kestäviä ja kauniita mutta nekin vaativat huoltoa. Erityisesti peiliovien peileissä on usein halkeamia ja rakoilua. Lisäksi useat maalikerrokset saattavat peittää listaprofiilien yksityiskohdat. Nämä ongelmat ovat kuitenkin helposti korjattavissa, olipa kyseessä sitten ulko- tai sisäovi. Ovet voidaan pintakäsitellä maalaamalla tai lakkaamalla, kulloiseenkin kohteeseen soveltuvalla materiaalilla. Vanhojen ovien korjaaminen on aina kannattavampaa kuin kokonaan uuteen vaihtaminen, koska useimmiten ne poikkeavat mitoitukseltaan nykystandardeista - estetiikasta puhumattakaan.


ENTISÖINTI OKSA

Niina Mäntylä
p. 045-673 7735
niina.mantyla@entisointioksa.fi

www.entisointioksa.fi

Tampere/ Pirkanmaa

Entisöinti Oksa tarjoaa entisöintipalveluja yksityisille henkilöille, yrityksille ja muille ammattilaisille.

Kunnostamme vanhat ovet, ikkunat ja muut rakennusosat. Työmenetelmät  ja käytettävät materiaalit valitaan kohteen mukaan ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Referensseinä mm. Tampereen Tuomiokirkko ja Finlaysonin kirkko (molemmissa ovet ja ikkunat).