Ikkunanpokat

 

Kaikki Metsänkylän Navetan ikkunat on listattu mittoineen sivustollemme.
Jokaikinen. Moniruutuiset ja karmilliset ikkunat on myös kuvattu.
Listan avulla ikkunoiden etsintää on helppo tehdä lämpimältä kotisohvalta käsin.Samasta talosta puretut ikkunat on luetteloitu samalle sarjanumerolle. Joskus yksittäisten ikkunoiden mitat saattavat heittää +/- 1-2 cm, koska jokainen ikkuna on aikoinaan sovitettu paikalleen. Olemme luetteloineet ikkunamme isoimman mitan mukaan, koska pois aina saa, mutta lisääminen on hankalampaa.
Samasta talosta puretuissa ikkunoissa profiili on pääsääntöisesti sama. Ikkunasarjasta voi hankkia vain yhdenkin ikkunan. Koko sarjaa ei tarvitse ostaa.

Ikkunoiden kunnostamista varten meillä on tarjolla kaikki tarvittavat välineet. Aina työhön ei kuitenkaan löydy aikaa tai kärsivällisyyttä. Silloin apu löytyy  ikkunaentisöijistä, joita on jo ympäri Suomea. Ammattilaisista moni on ollut rekisterissämme jo vuodesta 2006 lähtien.

Jos työn alla on isompi ikkuna-projekti, eikä vanhoja ikkunoita löydy kissojen eikä koirienkaan avulla, annamme mielellämme tarjouksen myös uusista, vanhan mallin mukaan tehdyistä ikkunoista. Ikkunoihin asennetaan usein lämpölasit myönnytyksenä tämän päivän rakennusvaatimuksille - ja ehkä myös hiukan asumismukavuudellekin