Ovet

 

 

 

Metsänkylän Navetalla on tarjota satoja erikokoisia ja -mallisia vanhoja ovia, karmilla ja ilman. Ovia on paljon ja tietyn kokoisen oven löytyminen vaatii tovin jos toisenkin.

Aina vanhojen peiliovien kunnostus ei onnistu itseltä tai siihen ei ole aikaa.
Osaajarekisterissämme on monia vanhoja rakennusperinteitä taitavia ja osaavia ammattilaisia, joita muut asiakkaat ovat suositelleet tai joilla on näyttöä vaativista alan töistä. Olemme pitäneet rekisteriä näillä Metsänkylän Navetan sivuilla jo vuodesta 2006. 

Ovien lisäksi Navetalla on lajitelma vanhoja heloja. Jos vanhoista ei löydy juuri sitä oikeaa painiketta, kannattaa apua hakea Domus Classican valikoimista. Oven kätisyyttä voi vaihtaa. Yleensä ovet tulevat meille ilman karmeja, eikä vastasaranoita ole tallessa. Oikean vastakappaleen löytyminen saranalaatikoistamme on onnenkauppaa, mutta ei toki mahdotonta!
Kartiopäisiä vanhan mallin mukaan tehtyjä uusia saranoita ja normaalia järeämpää karmipuuta saa Domus Classicalta.

Vanhan oven löytymistä ei aina ehdi odotella. Omilla mitoilla voi uuden oven teetättää  Domus Classican puolella  vanhan mallin mukaan mukaan. Erityisen iloisia olemme siitä, että peiliovia on tarjolla myös lämpöeristettyinä ulko-ovina - myös ikkunoilla ja pariovina.