Ikkunakarmipaketit

 

 

Kokonaisia ikkuna-aukkoja eli ikkunakarmipaketteja on Navetalla hyvä valikoima. Ja kaikki kuvattu ja mitattu nettisivuillemme. Vaikka olemme avoinna vain sunnuntaisin, riittää töitä myös viikolle!
 

Sivuille voi jättää myös hakuvahdin, jos sopivaa ei heti löydy. Sähköpostiinne tulee automaattinen ilmoitus heti, kun joku varaosapankeista syöttää sopivan kokoisen ikkunan sivuillemme. Metsänkylän Navetan tuotteiden lisäksi hakupalvelimessa on myös muiden varaosapankkien myynnissä olevia rakennustarvikkeita.

Karmilliset ikkunat on jaettu karmipuun jaon mukaan. Erilaisia variaatioita ikkunapuitejaoista on lukemattomia ja luettelointi niiden mukaan saattaisi vain sekoittaa. 

 
Ajanmukaiseen varastotilanteeseen ja kuviin pääsette tutustumaan suorien linkkien kautta:

T-KARMILLISET >

 

T-karmillisessa ikkunassa ylhäällä voi olla 1-, 2-, 3- tai 4-jakoinen vaakaikkuna ja alaikkunat taas voivat olla jaollista yhdellä tai kahdella sekä olla kokonaan ilman jakoa.

T-KARMILLISET, KOLMIOSAISET >

Navetta.comiin voi jättää myös hakuvahdin, jos etsitte tietyn kokoista ikkunaa. Karmillisia ikkunoita ei tule meille koskaan tarpeeksi ja hyvät menevät valitettavasti nopeasti. Hakuvahti auttaa saamaan tiedon juuri tulleista ikkunoista.

RISTIKARMILLISET >

Ikkunakarmipaketeissa on yleensä mukana myös sisäikkunat. Usein ulkoikkunan tippalistat kannattaa vaihtaa muun kunnostuksen yhteydessä, koska se on ns. uhrattava osa ikkunassa. Uutta tippalistaa kahdella eri mallilla sekä muita ikkunankunnostustarvikkeita saa myös Domukselta.

Kunnostusta ei tarvitse osata itse, vaan apua voi pyytää alan osaajlta!

YKSIOSAISET >

Kaikkia yksiosaisia - lähinnä rintamamiestalon - ikkunoita ei ole kuvattu vielä. 
Tiedoista löytyy kuitenkin mitat ja mallikuvat.

Joskus karmin tekeminen itse on nopeampaa kuin odotella oikeankokoisen karmillisen ikkunan löytymistä. Domuksella on tarjolla ikkunakarmi- ja jakopuuta vanhan ikkunamitoituksen mukaan. Olemme myös tehneet karmipuusta valmiiksi metrin, kahden metrin ja kolmen metrin pätkiä. Käytössänne on myös sirkkeli, jos haluatte sahata puun määrämittaansa jo meillä (hinta 8,50 e/m).

KAKSIOSAISET >
 

Kaksiosaisiin karmipaketteihin kuuluvat myös ns. kuusiruutuiset ikkunat, jossa ikkuna koostuu kahdesta kolmiruutuisesta ikkunanpokasta. Yleensä mukana on myös sisäikkunat.

KOLMIOSAISET >

Puhallettua ja vedettyä lasia - vanhana ja uutena -  saa Navetalta. 
Tarvittaessa toimitamme vedetyn lasin mittojenne mukaan leikattuna -
puhallettu lasi myydään arkeittain.