Tuotteiden osto Navetalle ja ilmoittelu Navetta.comissa

 

Haluamme rohkaista siihen, että vanhat rakennustarvikkeet kiertävät!
Toivomme, että hirret eivät jäisi pihalle pressun alle, eikä ikkunat unohtuisi vajan seinustalle. 
Toisaalla joku saattaa etsiä epätoivoisesti juuri oikean kokoista ovea taloonsa - mahdollisesti juuri sitä, joka teille on tarpeeton!

 

Miten toimia, kun oman varaston perälle on jäänyt vanhoja peiliovia?

.. entä ostetaanko Navetalle muuta vanhaa tavaraa?


Pikku hiljaa täytyy hyväksyä, että vaikka meillä tilaa onkin käytössämme jo 2500 m2, alkaa sekin täyttyä ja olemme nyt pitäneet pientä taukoa uusien (vanhojen!) tuotteiden ostosta paikan päälle.


Vaikka emme voikaa haalia kaikkia ennen sotia rakennetuista taloista talteenotettuja vanhoja rakennustarvikkeita tänne Navetalle, haluamme olla avuksi muuten! 


Olemme listanneet kaikki vanhat ovemme ja ikkunamme nettisivuillemme Navetta.comiin ja haluamme nyt tarjota saman näkyvyyden myös teidän omalle ilmoituksellenne. Kaakeliuunit, tiilet, lattialankut ja hirret - niiden myynti Navetta.comin kautta sujuu jopa helpommin kuin meille tuoden.
Tuotteita ei tarvitse kuljettaa ja ilmoitus on näkyvillä samoille asiakkaille.

Miten toimin?

Voitte jättää ilmoituksenne nettisivuillemme (www.navetta.com) itse. Se on helppoa, mutta tarvittaessa olemme mielellämme avuksi (p. 044-5848499). Ilmoituksen hinta on 39 e ja maksu suoritetaan ilmoitusta tehdessä verkkopankin kautta. 
Voimme myös olla avuksi ilmoituksen tekemisessä. 

Ilmoituksen voi välillä laittaa piiloon ja avata taas uudelleen.
(Jos haluatte laittaa esille useampia tuotteita, ottakaa ystävällisesti yhteyttä.)Tärkeintä on, että vanhat rakennustarvikkeet säästyvät kaatopaikalta. Jokaiselle ovelle ja ikkunalle on etsijänsä!