VANHAN TALON SALAT -koulutus

 

Vanhan talon kunnostaminen ei ole vaikeaa, kun sen vain osaa!

 

Vanhojen rakennusten kunnostaminen on mielenkiintoinen maailma. Uskomme, että olemme vuosien myötä innostaneet monia Navetalla kävijöitä tarttumaan rohkeasti työvälineisiin ikkunoiden, ovien ja isompienkin talon osien vaatiessa kunnostusta. Usein kysymys ei ole niin vaativista töistä, vaan pelkällä oikealla ylläpidollakin estetään monia tulevia ongelmia. Tekemällä oppii, mutta joskus ammattilaisen antamat vinkit voivat olla tarpeen.

Syksyllä 2011 aloitimme Navetalla koulutuspäivät, jolloin vanhojen talojen ammattilaiset opastavat oman erikoisalansa saloihin. Yksi tai kaksi päivää ei ole paljon, mutta johdanto aiheeseen kuitenkin.

Luentokurssipäivät järjestetään Metsänkylän Navetan Kahvila Leivintuvassa ja käytäntöosuudet talokohteissa. Esittelyssä paikka on mainittu erikseen. 

Ilmoittautuminen on sitova rajoitetun osallistujamäärän johdosta. Ilmoittautuminen ja oman paikan varaaminen sekä kurssimaksun suorittaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Peruuttaminen on mahdollista tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssipäivää. Tällöin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Koulutuspäivän ollessa Kahvila Leivintuvalla kurssin hintaan sisältyy kahvitus.