Haluatteko myydä kehikon kauttamme?

 

Miten voimme olla avuksi?

 

Suomessa on paljon hylättyjä vanhoja ennen sotia rakennettuja hirsirakennuksia. Toimintamme päämääränä on pelastaa niistä edes muutamia; asuinrakennuksia, aittoja, riihiä tai saunoja. Välitystoiminnassa asiakkaitamme ovat sekä kehikoiden tarjoajat että niiden etsijät. 
Pyrimme jatkuvasti olemaan parempia siinä, että te molemmat löytäisitte toisenne.

Mikäli teillä on omistuksessanne hirsikehikko, joka on purettu tai purettavaksi määrätty - tai muuten teille tarpeeton - olemme mielellämme avuksi. Yleensä hirsitaloa ei kannata laittaa välitykseen, jos siirtämisellä on kiire. Keskimääräinen välitysaika on ollut noin kolme kuukautta. Toki, jos kehikko on hyvä, saattaa sille löytyä ostaja kolmessakin tunnissa! 

 

 

Mitä käytännössä tarjoamme, ja mitä se maksaa?

 

1. Löytyykö ostaja jo Etsijät -rekisteristä?

Jos teillä on myyntiin tuleva hirsikehikko, kannattaa jo tässä vaiheessa käydä katsomassa Navetta.comissa vanhan kehikon etsijöitä. istalle voi jättää ilmoituksensa maksutta jokainen, jolla on haave vanhasta hirsikehikosta. Hyvällä onnella talon ostaja saattaa löytyä jo sieltä!
 

2. Yli 600 välitetyn kehikon kokemuksella annamme kehikkotietojen ja valokuvan perusteella myyntihinta-arvion

Annamme mielellämme alustavan hinta-arvion lähetettyänne meille alla olevan kehikkotietolomakkeen ja valokuvia. Tämä arvio ei velvoita laittamaan kehikkoa välitykseen, eikä maksa mitään. Samalla myös arvioimme yhteistuumin sen, onko kehikko ylipäänsä siirrettävissä. 

Ajoittain kehikko ei ole sellaisessa kunnossa, että sitä kannattaisi siirtää kokonaisuutena. Yksittäisille rakennusosille saattaa kuitenkin löytyä kysyntää joko laittamalla oma ilmoitus Navetta.comiin tai myymällä tuotteet Metsänkylän Navetalle tai jollekin muulle varaosapankille. 
 

 3. Esittelemme kehikkonne asiakkaillemme Navetta.comissa.

Teemme ilmoituksen kehikostanne sivuillemme Navetta.comiin. Navetta.comin etuna on se, että taloja voi etsiä haluamaltaan suunnalta Suomea ja samoin etsijät voivat jättää sivuille hakuvahdin. Hakuvahti ilmoittaa etsitystä kehikosta heti, kun se on syötetty sivuille. Tämä nopeuttaa myös kehikon myyntiä. 

Sivuillamme vierailee kuukausittain noin 40 000 aiheesta kiinnostunutta eri kävijää ja määrä kasvaa tasaisesti. Vierailijoista suurin osa löytää Navetan sivut hakusanalla "vanhat hirsikehikot". Pyrimme jatkuvasti monin tavoin lisäämään tietoisuutta hirsikehikoiden siirrosta ja siten markkinoimaan myös välityksessä olevia kehikoita.  

Myyjältä toivomme saavamme kaiken saatavissa olevan tiedon kehikosta ja sen kunnosta. Useimmiten myyjä ei kuitenkaan ole alan ammattilainen. Siksi suosittelemmekin ostajaa käyttämään vanhojen talojen asiantuntijan paikan päällä ennen lopullista päätöstä siirrosta. Kun kaupanteko alkaa olla ajankohtaista, annamme Navetalta mielellämme vanhan rakennuksen kauppaa varten laaditun yksinkertaisen kauppakirjapohjan, jossa on luetteloitu kaupanteon yhteydessä sovittavia asioita. Muistutamme myös, että myyjällä on oltava rakennukselle asianmukainen purkulupa ennen kuin kauppoja voi tehdä. 

 

Kun ilmoitus päätetään tehdä, tarvitsemme aiemmin lähetetyn 
kehikkotietolomakkeen ja kuvan lisäksi lisää valokuvia!


Jos esittelyyn päädytään, toivomme saavamme talosta mahdollisimman paljon kuvia. Poimimme niistä myynnin kannalta oleellisimmat. Erityisesti julkisivuvalokuvat joka ilmansuunnasta otettuna ja lähikuva hirrestä ovat tärkeitä. Myynnin kannalta edullista on, jos kuvat on otettu aurinkoisena kesäpäivänä! Mieluiten otamme kuvat vastaan digi-muodossa sähköpostitse. 
Myös tavalliset valokuvat kohteesta käyvät. 
Palautamme ne teille skannauksen jälkeen postitse.

 

Ja hinta sitten?

 

Ilmoituksen hinta on 39 e (sis. alv 24%). Tämän laskutamme sitten, kun kehikko on hyväksytysti esillä sivuillamme.

 

HUOM! Esittelyn Navetta.comiin voitte tehdä myös itse. 
 

 

 

MYYJÄN TIEDOT

*
*
*
*

KEHIKON TIEDOT

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.