Haluatteko myydä kehikon kauttamme?

 

Miten voimme olla avuksi?

 

Suomessa on paljon hylättyjä vanhoja ennen sotia rakennettuja hirsirakennuksia. Toimintamme päämääränä on pelastaa niistä edes muutamia; asuinrakennuksia, aittoja, riihiä tai saunoja. Välitystoiminnassa asiakkaitamme ovat sekä kehikoiden tarjoajat että niiden etsijät. 
Pyrimme jatkuvasti olemaan parempia siinä, että te molemmat löytäisitte toisenne.

Mikäli teillä on omistuksessanne hirsikehikko, joka on purettu tai purettavaksi määrätty - tai muuten teille tarpeeton - olemme mielellämme avuksi. Yleensä hirsitaloa ei kannata laittaa välitykseen, jos siirtämisellä on kiire. Keskimääräinen välitysaika on ollut noin kolme kuukautta. Toki, jos kehikko on hyvä, saattaa sille löytyä ostaja kolmessakin tunnissa! 

 

 

Mitä käytännössä tarjoamme, ja mitä se maksaa?

 

1. Löytyykö ostaja jo Etsijät -rekisteristä?

Jos teillä on myyntiin tuleva hirsikehikko, kannattaa jo tässä vaiheessa käydä katsomassa Navetta.comissa vanhan kehikon etsijöitä. Listalle voi jättää ilmoituksensa maksutta jokainen, jolla on haave vanhasta hirsikehikosta. Hyvällä onnella talon ostaja saattaa löytyä jo sieltä!
 

2. Yli 1100 välitetyn kehikon kokemuksella annamme kehikkotietojen ja valokuvan perusteella myyntihinta-arvion

Annamme mielellämme alustavan hinta-arvion lähetettyänne meille kuvia ja tietoa kehikosta. Tämä arvio ei velvoita laittamaan kehikkoa välitykseen, eikä maksa mitään. 

Ajoittain kehikko ei ole sellaisessa kunnossa, että sitä kannattaisi siirtää kokonaisuutena. Yksittäisille rakennusosille saattaa kuitenkin löytyä kysyntää joko laittamalla oma ilmoitus Navetta.comiin, Tori.fi:hin tai Facebookin Purkutavarakirppis -ryhmään.
 

 3. Kehikon esittely Navetta.comissa.

Navetta.com -sivustomme etuna on se, että taloja voi etsiä haluamaltaan suunnalta Suomea ja samoin etsijät voivat jättää sivuille hakuvahdin. Hakuvahti ilmoittaa etsitystä kehikosta heti, kun se on syötetty sivuille. Tämä nopeuttaa myös kehikon myyntiä. 

Sivuillamme vierailee kuukausittain noin 40 000 aiheesta kiinnostunutta eri kävijää ja määrä kasvaa tasaisesti. Vierailijoista suurin osa löytää Navetan sivut hakusanalla "vanhat hirsikehikot". Pyrimme jatkuvasti monin tavoin lisäämään tietoisuutta hirsikehikoiden siirrosta ja siten markkinoimaan myös välityksessä olevia kehikoita.
  

Esittelyyn kannattaa kirjata kaikki rakennuksesta saatavilla oleva tieto.
Valokuvat ovat tärkeitä! Niitä ilmoitukseen voi listä 25 kappaletta.  
Useimmiten myyjä ei kuitenkaan ole alan ammattilainen. Siksi suosittelemmekin ostajaa käyttämään vanhojen talojen asiantuntijan paikan päällä ennen lopullista päätöstä siirrosta. Muistutamme myös, että myyjällä on oltava rakennukselle asianmukainen purkulupa ennen kuin kauppoja voi tehdä. 

 

Ja hinta sitten?

Ilmoituksen hinta on 39 e (sis. alv 24%). Sivustollamme käyvät maksuvälineenä kaikki verkkokaupoista tutut maksutavat.