METSÄNKYLÄN KARTANON PÄÄRAKENNUS

Metsänkylän kartanon Päärakennus kutsuu vieraakseen!
 

Metsänkylän kartanon Päärakennus on rakennettu vuonna 1820, mutta paloi salamaniskusta melkein kokonaan vuonna 2000. Palon jälkeen talo rakennettiin mahdolisimman lähelle alkuperäistä ulkoasuaan, mutta täysin nykyaikaisin mukavuuksin.

 
Viikonloppuisin rakennus on perheen omassa käytössä, mutta viikolla haluamme kutsua vieraaksemme maaseudun rauhaa ja kaunista ympäristöä arvostavia vierailijoita!
Vuokraamme rakennusta yhdelle käyttäjälle kerrallaan. Loistavasti rakennus sopii esim. kokousten järjestämiseen ja muihin yritystilaisuuksiin.
Mielellämme järjestämme tilaisuuteenne myös tarjoilun.  
 

Makuuhuoneita Päärakennuksessa on seitsemän, joista yksi on varattu paikan päällä vieraiden kanssa asuvalle taloudenhoitajallemme. Kaiken kaikkiaan makuuhuoneissa on sänkyjä vieraiden käytössä yksitoista. Huoneissa ei ole omia kylpyhuoneita, mutta talossa on yhteensä kuusi wc:tä, joista neljässä on suihku. Lisäksi Päärakennuksen oma sauna lämpenee tarvittaessa vaikka joka ilta. Jokaisen makuuhuoneen ovi on lukittavissa omalla avaimella.
Makuuhuoneiden lisäksi kaikki yleiset tilat eli Takkahuone, Sali, Ruokasali, ns. Kiinalainen huone ja Kirjasto sekä yläkerran oleskeluaula ovat kaikki vapaasti vieraiden käytettävissä.