Pääsiäismarkkinat 2021

 

LEIVINTUVAN PÄÄSIÄISMARKKINAT

28.3.2021 klo 11-15

 


Ensimmäiset Leivintuvan Pääsiäismarkkinat järjestettiin vuonna 2012 ja tunnelma on vuosi vuodelta vain parantunut. Kevään merkit selvästi ilmassa! 
Toivotamme tervetulleeksi taidokkaat käsityöt ja maukkaat leivonnaiset. Osallistumisen ehtona on, että kaikki esille tuotava on itse ja omin käsin tehtyä.

Ajankohta
Palmusunnuntai 28.3.2021 klo 11 - 15.

Osoite
Kahvila Leivintuvan pihamaa osoitteessa Ilamontie 5, 13900 Pekola (Hattula). Samassa pihapiirissä on Domus Classican ja Metsänkylän Navetan myymälät,
jotka ovat avoinna klo 12 - 15.

Paikan varaaminen
Vaihtoehtona on varata joko katoksellinen koju (80 x 120 cm) tai paikka omalle pöydälle tai teltalle. Kojuja on tarjolla 24 kpl ja niiden hinta on 30 e. Paikka omalle teltalle tai pöydälle maksaa nyt verkkokauppateknisistä syistä 5 e. Sekä kojun että paikan varaaminen tapahtuu verkkokauppamme kautta. Ostosta tehdessänne kirjoittakaa viestikenttään, mitä tuotteita teillä on myynnissä ja valitkaa toimitustavaksi "Nouto myymälästä", jolloin varaukselle ei tule turhaan toimitusmaksua. Kojun varaaminen on kovasta kysynnästä johtuen sitovaa. Kuukautta ennen markkinoita koju mahdollista vielä peruuttaa ja varausmaksu palautetaan. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, ei varausmaksua enää palauteta. Toivomme kuitenkin, että ilmoitatte peruutuksesta, jotta voimme antaa kojun eteenpäin jonossa olevalle. 

Linkki ilmoittautumiseen >>>

(Jos verkkokaupan kautta varaaminen kuulostaa hankalalta, voitte toki ottaa yhteyttä sähköpostitse: pia.kuurma@metsankylannavetta.fi) 

Markkinasäännöt
Ilmoittautumalla markkinoillemme sitoudutte noudattamaan seuraavia sääntöjä:


1. Kaikki tarjolle tuotavat tuotteet ovat itse tehtyjä.
2. Elintarvikkeita myydessä kaikki tuotteet on pakattu ja niissä on tuoteselite.
Paikan päällä syötävää tai juotavaa myyntipisteestä ei saa myydä.
3. Paikalle tullaan viimeistään klo 10.00 ja pöytä on valmiina klo 10.30. Mikäli kojua ei lunasteta klo 10.00 mennessä, annetaan se eteenpäin. Henkilökuntaa on paikalla klo 8.00 lähtien jakamassa pöytä- ja telttapaikkoja. Kojun varanneet voivat siirtyä suoraan omalle paikalleen. Kojut on nimetty etukäteen.
4. Paikan päältä ei poistuta, eikä omaa myyntipistettä aleta purkaa ennen klo 15.00. Tämä on tärkeää! Mikäli myyjä ei kunnioita tätä toivetta, emme anna paikkaa tulevien vuosien markkinoille. Asiakkaita tulee vielä viime tipassa, eikä muille myyjillekään ole mukavaa, jos viereinen pöytä on tyhjä tai sitä tyhjennetään. 

 

Tervetuloa luomaan kävijöille kanssamme hieno elämys!

 

t. Pia p. 040-5848499