KESKUSTELUA VANHOISTA TALOISTA

« aihelistaan

Ikkunanpokien korjauksen hinta


 • nimimerkki

  Antero

  14.10.2017 klo 23:02
  Moi,

  Vanhassa talossamme aloitin tuossa kesän aikana ikkunaremontin ja näin syksyn saapuessa päätin antaa ikkunoita ammattilaiselle työn alle. Hän halusi tehdä työn tuntityönä kun ei osannut arvioida hintaa kun kysyin, minkä hyväksyminen oli ensimmäinen virheeni.

  Päätin että rapsuttelen itse pokat puhtaaksi vahhoita maaleista ja irrottelen ikkunat ja kitit, jotta ammattimiehelle jää puuosien vaihto, pääasiassa tippalistat. Eli mestarin työhön kuului käytännössä uusia puuta jos tarvetta ja tehdä pohjamaalaus.Käytännössä 2 x 3 pokaa koska ikkunat kolmiosaisia, melko perinteisiä pokia parilla pikkuikkunalla ja isolla lasilla.

  Sanokaapa kokeneemmat nikkarit, oliko 1300€ lasku kohtuullinen 2 ikkunan kunnostuksesta näillä lähtökohdilla? Tuli itselle ainakin melkoisen huijattu olo, tunteja oli käytetty 33,5 h, ja siis tosiaan täysin puhdistetut puupokat mitä hän työsti. Oli viimeinen kerta kun annan entisöijän käsiin, jälki ei ollut sen parempaa kuin mihin olisin itse kyennyt. Ja tosiaan lasitukset, kitit ja pintamaalaus jäi vielä minun huolekseni vaikka lasku oli melkoinen.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Ikkunanpokien korjauksen hinta